Heti programajánló (augusztus 12-18.) – Kerülj egyensúlyba!

A heti programajánló ezúttal is egy sor olyan eseményt mutat be, amelyekkel helyrebillentheted a testi-lelki egyensúlyodat. Legyen szó jógáról, tudatos életmódról vagy étkezésről, itt megtalálod a helyed!
Heti programajánló (augusztus 12-18.) – Kerülj egyensúlyba!

A nyár tombol, a programlehetőségek szinte végtelenek! A heti programajánló viszont nem akármilyen eseményeket hoz el hétről hétre. Igyekszünk olyan változatos időtöltéseket bemutatni, amelyeken a tested és a lelked is jól érezheti magát. Éppen ezért fókuszálunk a jógára, a tudatos életmódra, piacozásra és táplálkozásra, illetve minden olyan rendezvényre, ami ezekhez kapcsolódik. És szerencsére ezekben egyáltalán nincs hiány – ha nem hiszed, csak görgess lejjebb!

Heti programajánló (augusztus 12-18.)

augusztus 12. (csütörtök), CoffeeRUN – Sunset YOGA – 2021#10

A heti programajánló egyik legkülönlegesebb eseménye biztos, hogy kiszakít a mókuskerékből! Nyújtózz a város fölött, ráadásul a naplementében! Néha mindannyian arra vágyunk, hogy egy kicsit hátrahagyjuk a rohanást és a város zaját. Ebben lesz segítségedre Balázs Tünde jógaoktató hatha órája, ami Budapest egyik legfestőibb pontján, a Guckler Károly-Kilátóponton vár. Friss levegő, relaxáló ászanák és a nap utolsó sugarai: tapasztald meg te is ezt az élményt!
Dátum: 2021. 08. 12.
Idő: 18.30-20.00
Helyszín: Guckler Károly-Kilátópont
Részvételi díj: adományalapú (minimum 1000 ft)
Az esemény linkje

augusztus 14. (szombat), Mesél az erdő

Nem sok meditatívabb tevékenység van annál, mint amikor az ember egy csendes, friss, illatos erdőben sétálgat, ahol a levegő tisztaságát az egész testével érezheti. A GreenWalks Budapest jóvoltából ezt most te is megtapasztalhatod egy vezetett túrán, ahol útba ejtik a csodás budakeszi Ívfény Múzeumot és egy eldugott sztúpát is. A túra nehézségi foka könnyű/közepes, így egyáltalán nem kell megijedned a 8 kilométeres távolságtól!
Dátum: 2021. 08. 14.
Idő: 09.30-12.30
Helyszín: GreenWalks Budapest
Részvételi díj: 2000 ft
Az esemény linkje

augusztus 14. (szombat), Vegán hamburgerezés

Ha eddig azt gondoltad, hogy a hamburger csak marhahúsból finom, akkor azért kell ellátogatnod erre az eseményre – hiszen az isteni, szaftos, házi alapanyagokból készült burgerek garantáltan megváltoztatják a véleményed! Ha a vegán életmódot követők közé tartozol, akkor pedig azért érdemes elmenned egy kóstolóra, mert biztosan imádni fogod a tisztán növényi alapú, ízletes szejtános burgereket telis-tele zöldségekkel és ízekkel!
Dátum: 2021. 08. 14.
Idő: 17.00-20.00
Helyszín: Szeszgyár
Az esemény linkje

augusztus 15. (vasárnap), Vintage Outfit Market

Számodra milyen egy tökéletes vasárnap? Egy kései brunch, utána pedig egy kis kincsvadászat? A Vintage Outfit Market ez utóbbit mindenképpen biztosítja neked augusztus 15-én! Az ország legnagyobb hétvégi vintage ruhavásáraként lehetőséget ad arra, hogy környezettudatosan, fenntartható módon bővítsd a ruhatárad. Találd meg náluk az új kedvenc darabjaidat őszre, vagy a nyár utolsó heteire!
Dátum: 2021. 08. 15.
Idő: 11.00-16.00
Helyszín: Ellátó
Az esemény linkje

augusztus 12. (csütörtök), Hatha Jóga Flow

Nemcsak az fontos, hogy megfelelően indítsd a napot, hanem az is, hogy méltóképpen zárd azt. Mindegy, hogy kezdő vagy haladó vagy jógázásban, Bakos Betti órái tökéletesen átmozgatnak és felfrissítenek majd. Ha úgy érzed, szükséged van egy kis énidőre, akkor csatlakozz be az általa tartott hatha flow órákba, és érezd, ahogyan felszabadul tested-lelked!
Dátum: 2021. 08. 12.
Idő: 18.15-19.30
Helyszín: Inverz – Aerial Yoga & more
Az esemény linkje

augusztus 18. (szerda), Meditáció – zen

Nincs ember a földön, aki ne irigyelné a buddhista szerzetesek által életmódként követett zen állapotot – a teljes békesség állapotát elérni viszont nem egyszerű. A One Drop Zen, zen közösség segítségével most te is elindulhatsz ezen a hosszú, felszabadító úton! A 2600 éves hagyományokon alapuló csoport nemcsak tanítja a meditáció művészetét, de gyakorlatokon keresztül is segít, hogy te is megtapasztalhasd ezt az élményt.
Dátum: 2021. 08. 18.
Helyszín: One Drop Zen – zen közösség
Az esemény linkje

 

Szeretnél még többet megtudni a vegán életmódról, és nem szeretnél lemaradni az ehhez kapcsolódó eseményekről sem? Kövesd a Facebook-oldalunkat még több információért!

BELÉPÉS

Lost your password

REGISZTRÁCIÓ

By clicking on “Register Now” button you are accepting the Terms & Conditions