Heti programajánló (december 16-22.)

Már csak alig több, mint egy hetünk van karácsonyig, így a heti programajánló eseményei is egy kicsit erre koncentrálnak. Pontosabban arra, hogy testben, lélekben és az ajándékok terén is felkészülve várjuk az ünnepeket.
Heti programajánló (december 16-22.)

Ha heti programajánló, akkor színes, izgalmas, átmozgató, kimozdító, elmenyugtató és kreatív események várnak. Böngészd végig, hogy ezen a héten mi mindent ajánlunk a figyelmedbe, és találd meg a kedvencedet! Egy biztos: ha ellátogatsz legalább csak néhányra az alább felsorolt programok közül, akkor garantáltan ünnepi díszbe öltötzetheted magad ebben a varázslatos időszakban.

Heti programajánló (december 16-22.)

heti programajánó

december 16. (csütörtök) Wellness Yoga Night-yin jóga és spa a Mysteryben

Egy különleges hely, egy különleges élmény és nem mindennapi atmoszféra – rád is ez vár, ha ellátogatsz egy wellnessjóga-estére a Mystery Hotelbe! Intim, téli hangulat, dinamikus flow gyakorlatok és terápiás hatású ászanák – készülj ezzel lélekben a karácsonyra!
Dátum: 2021. 12. 16.
Idő: 20.00-21.00
Helyszín: Mystery Hotel
Részvételi díj: 3500 ft
Az esemény linkje

december 17. (péntek) Rapé Medicina Szertartás és Lélekutazás

Ismerd meg, és kapcsolódj az amazonasi gyógynövényekhez! Ismerd meg áldásos hatásaikat: hogyelősegítik fizikai, érzelmi, energetikai és lelki megtisztulásunkat, illetve hogy megnyitják az elménket a spirituális élmények felé. Ez utóbbit pedig magad is megtapasztalhatod ezen az estén a sámándobok hangjára!
Dátum: 2021. 12. 17.
Idő: 18.00-20.00
Helyszín: Nomád Jóga
Részvételi díj: 4500 ft
Az esemény linkje

december 17. (péntek) Élőzenés Slow Flow YOGA DREAM – Szívnyitás és Belső Erő

Ünnepeld meg és készülj lélekben a téli napfordulóra a Samadhi Jógastúdióval! Erősítsd meg a lelked és a szíved úgy, hogy a lelked legmélyére ásol ezen a különleges zenés jógaórán. UV-falfestés, dinamikus gyakorlás, mitológiai feeling – egy igazi mesevilágban érezheted majd magad, miközben tökéletesen átmozgatod a tested.
Dátum: 2021. 12. 17.
Idő: 19.30
Helyszín: Samadhi Jógastúdió
Részvételi díj: 2500 ft
Az esemény linkje

december 18. (szombat) Hike&Yoga -Kundalini Awakening and Meditative Concert

Egy egésznapos szombati programra invitálunk: túrázz a budai hegyekben, vezesd le az élményt egy egyórás, aromaterápiás jinjógával, amit egy légzésgyakorlat és egy kundalini gyakorlat zár. Végül pedig egy meditatív koncert részese is lehetsz, ami egyenesen Tibetbe repít majd! Ugye, hogy ilyennek hangzik egy tökéletes, ünnepekre hangolódó nap?
Dátum: 2021. 12. 18.
Idő: 11.00-16.00
Részvételi díj: 3000 ft
Az esemény linkje

december 19. (vasárnap) Napforduló transzlégzés live jam

Itt a téli napforduló, itt az alkalom, hogy megünnepeljük! Ennek az egyik méltó módja az, hogy kapcsolódunk a Földanyához és behívjuk a Nap-apa újjászülető fényét az életünkbe. Tisztulás, gyógyulás, fejlődés: ez vár a transzlégzésszertartás folyamán.
Dátum: 2021. 12. 19.
Idő: 18.00-20.30
Helyszín: Nomád Jóga
Részvételi díj: 5500 ft
Az esemény linkje

december 19. (vasárnap) Karácsonyi Kraft Market

Ha vasárnap, akkor piacozás! Idén karácsonykor támogasd a hazait, és vásárolj egyedi, menő, kézműves termékeket – például a Sufniban a Karácsonyi Kraft marketen vagy a többi budapesti karácsonyi vásáron.
Dátum: 2021. 12. 19.
Idő: 12.00
Helyszín: Sufni
Az esemény linkje

december 21. (kedd) Meditáció karácsony előtt

Az ünnepre nemcsak ajándékokkal, hanem tiszta lélekkel is kell készülnünk: éppen ezért a heti programajánló repertoárjából nem maradhatott ki ez a meditációs alkalom. Lassíts le és öltöztesd ünnepi díszbe a szívedet is idén karácsonyra! Fél óra: mindössze ennyire lesz szükséged.
Dátum: 2021. 12. 19.
Idő: 19.30-20.00
Helyszín: online
Az esemény linkje

december 22. (szerda) Worldwide Didgeridoo Meditation

Az évi négy napéjegyenlőséget a világ minden táján megünnepelik – így bárki csatlakozhat ehhez a meditációhoz is, ami a téli napfordulókor, a helyi naplemente idején történik majd december 22-én. Az esemény meghirdetői azt javasolják, hogy ebből az alkalomból egy egyórás gyakorlatot tarts, amiből perc meditatív didgeridoo-játék, majd 15 perc pedig csend. Tapasztald meg ezt a különleges élményt egy csoportos gyakorlatban!
Dátum: 2021. 12. 22.
Helyszín: Naptanya Szellemi Központ
Részvételi díj: 4500 ft
Az esemény linkje

 

Szeretnél még többet megtudni a jógázásról, és nem szeretnél lemaradni az ehhez kapcsolódó eseményekről sem? Kövesd a Facebook-oldalunkat még több információért!

BELÉPÉS

Lost your password

REGISZTRÁCIÓ

By clicking on “Register Now” button you are accepting the Terms & Conditions