Heti programajánló (január 27-február 2.)

Máris vége az év első hónapjának! Ünnepeld a február beköszöntét jógával, meditációval és más olyan programokkal, amelyek mind a testednek, mind a lelkednek jót tesznek. A heti programajánló által most nem is neked kell ezeket megtalálnod – összeszedtük neked!
Heti programajánló (január 27-február 2.)

Ha csütörtök, akkor heti programajánló! Mint minden héten, most is egy sor olyan eseményt szedtünk össze, ami nemcsak megszínesíti a hétköznapjaidat, de átmozgat, felpezsdít, vagy ha éppen arra van szükséged, lecsendesít, kikapcsol és összhangba hoz önmagaddal. Találd meg azt, ami igazán közel áll hozzád!

Heti programajánló (január 27-február 2.)

heti programajánló

január 27. (csütörtök) Szívnyitó jóga

Nyisd meg a szíved, készítsd fel az év érzéseire és természetesen azok megélésére! Ezzel nemcsak, hogy szeretettel telhetsz meg és elengedhetetlen a múltból rád ragadt rossz érzéseket, de még az immunrendszerednek is jót tehetsz. A jóga mellett a helyszín színterápiás hatása is része a gyakorlásnak – tapasztald meg a jótékony hatásait!
Dátum: 2022. 01. 27.
Idő: 18.30-20.00
Helyszín: Budapest, Mozsár utca 7.
Részvételi díj: 3000 ft
Az esemény linkje

január 27. (csütörtök) Meditáció és szangha

Hallottál már a légzésmeditációról? És annak pozitív hatásairól? Ha eddig nem, de szeretnél mindent megtudni erről, a buddhisták által már évszázadok óta használt technikáról, akkor ne keress tovább programot csütörtökre – ezen az eseményen a helyed!
Dátum: 2022. 01. 27.
Idő: 19.00-21.00
Helyszín: Budapest, Alsóhegy utca
Az esemény linkje

január 28. (péntek) Női jóga Bettivel

Figyelj a tested jelzéseire, és gondoskodj róla megfelelően! Ennek egyik legjobb módja a női jóga gyakorlása, ami kifejezetten a nőiességedre, annak megóvására koncentrál. A hatha jóga ászanáival figyelhetsz a testedre, meghallgathatod, amit neked súg, és a gyakorlatok által gyógyíthatod a szerveidet.
Dátum: 2022. 01. 28.
Idő: 19.00-20.00
Helyszín: Márai Sándor Művelődési Ház
Részvételi díj: 2000 ft
Az esemény linkje

január 29. (szombat) Jógahétvége Angyalföldön

Végre egy mozgalmas, békés hétvége, ami csak a jógáról, a családról és a zenéről szól! Próbáld ki a családtagjaiddal együtt a Mosoly Fitness & Fejlesztőkuckó óráit: babás, kismamás, anya-lánya, flow, hatha és yin jóga – csak hogy néhányat említsünk. Számtalan lehetőség vár, amelyek garantáltan átmozgatják az egész családot ­ mindezt ingyenesen!
Dátum: 2022. 01. 29.
Idő: 08.00-18.00
Helyszín: Mosoly Fitness & Fejlesztőkuckó
Részvételi díj: ingyenes
Az esemény linkje

január 30. (vasárnap) Jóga + hangfürdő

Mi lehet hatásosabb, mint egy ellazító-átmozgató jógaóra, ami levezeti a hét fáradalmait és felkészít a következő hét kihívásaira? Az, ha a jógagyakorlatokat egy mesés hangfürdővel kombinálod! Az ellazulás, a feltöltődés és a belső utazás garantált ­­a tibeti hangtálakkal, gongokkal és handpanekkel – már csak te hiányzol mindehhez.
Dátum: 2022. 01. 30.
Idő: 15.45
Helyszín: Pandita Meditációs Központ
Részvételi díj: 3000 ft
Az esemény linkje

január 31. (hétfő) Yin & Yang jóga

Hogyan is lehetne méltóképpen zárni egy hétfői napot, hogy azzal erőt kapjunk a hét további részéhez? A mi tippünk a The Yoga & Pilates Downtown yin & yang jógaórája! Engedd meg magadnak a relaxációt, a felesleges dolgok elengedését és az öröm, a boldogság befogadását. Szerezd meg azt az energiát, amire szükséged van – és nemcsak ezen a héten, az élet minden terüeltén!
Dátum: 2022. 01. 31.
Idő: 18.00-19.00
Helyszín: The Yoga & Pilates Downtown
Részvételi díj: 3000 ft
Az esemény linkje

február 1. (kedd) JógaTánc

Ez az óra mindent ötvöz, amit szeretsz a táncban és a jógában. Fizikális és mentális gyakorlás, szellemi tisztaság, lágy, harmonikus mozgásvilág: ezt mind megtalálod benne. Mindezzel ráadásul segítheted a tested fizikai gátjainak átszakadását – tégy egy próbát vele!
Dátum: 2022. 02. 01.
Idő: 19.30-21.00
Helyszín: Jurányi Produkciós Közösségi Inkubátorház
Részvételi díj: 2700 ft
Az esemény linkje

 

Szeretnél még többet megtudni a jógázásról, és nem szeretnél lemaradni az ehhez kapcsolódó eseményekről sem? Kövesd a Facebook-oldalunkat még több információért!

Fotók: Pexels

BELÉPÉS

Lost your password

REGISZTRÁCIÓ

By clicking on “Register Now” button you are accepting the Terms & Conditions