Heti programajánló (január 6-12.)

Ha új év, akkor új heti programajánló! Ebben az évben is számtalan olyan eseményt hozunk el nektek, ahol kikapcsolhattok, feltöltődhettek és átmozgathatjátok a testeteket. Tartsatok velünk!
Heti programajánló (január 6-12.)

Az év eleje általában egy kicsit lassabb, nyugodtabb, mint az év többi része. A heti programajánló eseményei segítségével ezt az időszakot arra használhatod, hogy feltöltődj, és ezáltal tökéletes lelki békével indítsd az évet, illetve hogy elkezdj dolgozni a testeden! Ezt megteheted jógázással, hangfürdővel és meditációval is – eközben pedig zajlik az év nagy vegán eseménye, a veganuár is!

Heti programajánló (január 6-12.)

heti programajánló

január 6. (csütörtök) Gyertyafényes jóga és stretching

Miről is szól az új év, ha nem éppen arról, hogy megszabadulj mindentől, ami felesleges, és egy teljesen új lappal kezdd az évet? Éppen erre lesz tökéletes ez a jógaóra, amivel közelebb léphetsz ahhoz a verziódhoz, akivé válni szeretnél. Állj meg, szakadj ki a hétköznapokból és relaxálj!
Dátum: 2022. 01. 06.
Idő: 19.30-20.30
Helyszín: The Yoga & Pilates Downtown
Részvételi díj: 2000 ft
Az esemény linkje

január 7. (péntek) Újévi hangfürdő-meditáció

Mindegy, hogy egy kis feltöltődésre van szükséged az ünnepek után, vagy éppen már elkezdenél az újévi fogadalmaidra koncentrálni, ez az esemény a segítségedre lesz benne. Pihenj meg és rakd le a terheidet ezzel a meditációval egybekötött hangfürdőn!
Dátum: 2022. 01. 07.
Idő: 17.30-19.00
Helyszín: Angel Yoga Budafok
Részvételi díj: 2800 ft
Az esemény linkje

január 8. (szombat) Spiritual Hike – The Secrets of Visegrád

Készen állsz az év első túrázására? Akkor itt a tökéletes alkalom, hogy elkezdd ledolgozni az ünnepi pluszkilókat vagy ledobni magadról az előző év elkényelmesedett állapotát! Eközben pedig felfedezheted Visegrád mesés környezetét és tökéletesen átmozgathatod magad.
Dátum: 2022. 01. 08.
Idő: 11.00-15.30
Helyszín: Rév utca, Visegrád
Részvételi díj: 1000 ft
Az esemény linkje

január 8. (szombat) Évrendező jógaworkshop

Mire is lenne tökéletes január eleje, ha nem arra, hogy ráhangolódj az előtted álló évre és megtervezd azt? Ha egyetértesz, akkor ezzel a jógaworkshoppal nem lőhetsz mellé: számvetés, lezárás, elengedés, tervezés, fókuszálás. Ez vár rád is a jógagyakorlás és évtervezés mellett.
Dátum: 2022. 01. 08.
Idő: 15.00-18.00
Helyszín: DownDog Jógastúdió
Részvételi díj: 8000 ft
Az esemény linkje

január 9. (vasárnap) Sacred Cacao Dance GaiaTree + Gauranga

Kétségtelenül a heti programajánló egyik legkülönlegesebb eseménye ez a kakaószertartással és transztánncal egybekötött szeretetünnep. A GaiaTree koncert mellett tánc, ének, ritmus és gyógyulás vár rád.
Dátum: 2022. 01. 09.
Idő: 17.30-21.00
Helyszín: Le Place Studio
Részvételi díj: 8500 ft
Az esemény linkje

január 10. (hétfő) Hatha-jóga

Itt az új év, itt az idő, hogy újrakezdd a sportolást! Az ünnepek alatt lehet, hogy te is egy kicsit elengedted magad, így most itt az idő, hogy újra elkezdd a testi-lelki gyakorlatokat. Ez a hatha-jógaóra például tökéletes indítója lesz az évnek!
Dátum: 2022. 01. 10.
Idő: 17.30-19.00
Helyszín: TEMI Fővárosi Művelődés Háza
Részvételi díj: 1900 ft
Az esemény linkje

január 12. (kedd) Vegán est – Veganuár

Azok, akik vegán életmódot folytatnak, vagy éppen már jó ideje szemeznek vele, de még csak kóstolgatják ez az életvitelt, már biztosan hallották a veganuár fogalmát. Az év első hónapjának mozgalmát nevezik így, amelyhez sok húsevő is csatlakozik, hogy ha csak egy hónapra is, de kipróbálják, milyen a teljesen növényi alapú életmód. Ha idén te is beneveztél – vagy beneveznél, végül is még nem késő! –, akkor ez a vegán est lesz a tökéletes kiindulópont.
Dátum: 2022. 01. 12.
Idő: 18.00
Helyszín: K11 Művészeti és Kulturális Központ
Részvételi díj: 2000 ft
Az esemény linkje

 

Szeretnél még többet megtudni a jógázásról, és nem szeretnél lemaradni az ehhez kapcsolódó eseményekről sem? Kövesd a Facebook-oldalunkat, ahol még több információt találsz a témában!

Fotók: Pexels

BELÉPÉS

Lost your password

REGISZTRÁCIÓ

By clicking on “Register Now” button you are accepting the Terms & Conditions