Heti programajánló (október 21-27.)

Hihetetlen, de máris elérkeztünk október utolsó teljes hetéhez! A heti programajánló egy helyen foglalja össze a legígéretesebbnek és legizgalmasabbnak tűnő szabadidős lehetőségeket ebből az időszakból.
Heti programajánló (október 21-27.)

Máris túlvagyunk az őszi napéjegyenlőségen, vége az első őszi hónapnak és lassan a másodiknak is. Mielőtt azonban túl előre szaladnánk, nézzük, mit kínál a heti programajánló! Ezúttal számtalan típusú jógaórát ajánlunk, hogy a legjobb budapesti jógastúdiók kínálatában mindenki megtalálja a neki valót, de lesznek események vegán életmódot követőket, sőt, még meditációra is lesz lehetőséged. Tarts velünk!

Heti programajánló (október 21-27.)

heti programajánló

október 21. (csütörtök) Senior jóga

Azt már régóta tudjuk, hogy testmozgásra minden egyes korosztálynak szüksége van. Viszont azt is ki kell emelnünk, hogy egyáltalán nem mindegy, milyen mozgásról van szó. Egy érettebb testnek ugyanis másféle gyakorlatokra van szüksége. Éppen ezért találták ki az 50+-os korosztálynak a senior jógát, amely egy aktív élet tökéletes kiegészítése.
Dátum: 2021. 10. 21.
Idő: 10.00
Helyszín: K11 Kulturális és Művészeti Központ
Részvételi díj: 600 ft
Az esemény linkje

október 22. (péntek) Yoga Magic – Páros Jóga

Vigyetek új egyensúlyt a kapcsolatotokba egy relaxáló páros jógaórával! A Yoga Magic csapata most bemutatja, hogyan fejleszthetitek közösen a bizalmat és a balanszot, amelyekre minden párnak szüksége van. Feszegessétek együtt a határaitokat!
Dátum: 2021. 10. 22.
Idő: 18.00-19.30
Helyszín: Yoga Magic
Részvételi díj: 2500 ft/fő
Az esemény linkje

október 23. (szombat) Jóga és relaxáció

A hétvége mindig jó alkalmat biztosít arra, hogy egy kicsit kiszakadj a hétköznapok szürkeségéből. Akkor miért is ne lehetne, hogy a következő szombaton ne a megszokott helyszínen jógázz, hanem mondjuk az Anyácsapuszta Lovardában? A flow mozdulatok kellemes átmozgatják a tested, az óra második felében pedig az izomzatodat is megdolgoztathatod. Mindezt pedig egy relaxációval zárhatod le, hogy garantáltad megtisztítsd az elmédet.
Dátum: 2021. 10. 23.
Idő: 10.00
Helyszín: Anyácsapuszta Lovarda
Részvételi díj: 2500 ft
Az esemény linkje

október 24. (vasárnap) Török vegán brunch

Nincs is jobb egy isteni, vasárnapi brunchnál! Vagyis talán az, ha villásreggeli közben 100%-ig vegán ételeket kóstolgathatsz egy olyan szuper helyen, mint a debreceni Kis Padlizsán. Nézd meg, hogy milyen terülj-terülj asztalkámat készítenek most össze a vendégeknek, és tapasztald meg, milyen a hamisítatlan török hangulat, ahol a reggelizés egészen a délutánba nyúlik! Mindezt ráadásul a tudatos élet nevében, vegán kivitelben.
Dátum: 2021. 10. 24.
Idő: 10.00
Helyszín: Kis Padlizsán
Az esemény linkje

október 25. (hétfő) Hatha-jóga

Ha nem vágysz semmi extrára, csak egy nyugodt, mégis átmozgató és kellemes jógaórára, akkor arra is lesz lehetőséged a következő egy hétben. A tradicionális hatha-gyakorlatok mellett pedig a mentális tréningis az óra részét képezi, ami most, ebben az időszakban különösen fontos.
Dátum: 2021. 10. 25.
Idő: 17.30-19.00
Helyszín: TEMI Fővárosi Művelődési Háza
Részvételi díj: 1900 ft
Az esemény linkje

október 27. (szerda) Tízmilliószoros Nap – Teremtő Meditáció

Azok, akik jártasak a spirituális világban, biztosan találkoztak már a tízmilliószoros nap kifejezéssel, és ismerik annak jelentését. Ezen a napon minden gondolat, minden energia 10 milliószoros erővel hat, ezzel pozitív irányba segítve a teremtőképességünket. Az ilyen napokon különösen fontos a pozitív gondolkodás – ezt pedig egy irányított meditációval még inkább megerősítheted.
Dátum: 2021. 10. 27.
Helyszín: online esemény
Az esemény linkje

október 23. (szombat) Jóga & Hangfürdő

Mi is lehet lazítóbb és testet-lelket megnyugtatóbb érzés, mint egy kellemes jógaóra? Nos, az, hogyha azt egy hangfürdővel kombináljuk! Éppen ezért a heti programajánló repertoárjából nem maradhatott ki ez az esemény: figyelj befelé, mozogj és tisztulj meg egy jógaoktató és egy hangterapeuta segítségével!
Dátum: 2021. 10. 23.
Idő: 15.00-19.00
Helyszín: Budapest, Hercegprímás utca
Részvételi díj: 12 000 ft
Az esemény linkje

 

Szeretnél még többet megtudni a jógázásról, és nem szeretnél lemaradni az ehhez kapcsolódó eseményekről sem? Kövesd a Facebook-oldalunkat még több információért!

BELÉPÉS

Lost your password

REGISZTRÁCIÓ

By clicking on “Register Now” button you are accepting the Terms & Conditions