Heti programajánló (szeptember 16-22.)

A heti programajánló szeptember közepén sem hagy unatkozni: ökoworskhopok, gasztrotábor, jóga és utolsó tánclépések a friss, még nyárias fűben. Élvezd ki az utolsó igazán napsütötte időszakot az évben!
Heti programajánló (szeptember 16-22.)

A szeptember sokak számára nem éppen egy kedvező hónap, hiszen kezdődik az iskola, vége a nyárnak, vissza kell térni a munkába, ahol indul az év végi hajtás. De a heti programajánló most szinte minden napra kínál olyan elfoglaltságot, ami miatt garantáltan megszereted majd ezt a csodás hónapot! Ráadásul közeleg az őszi napéjegyenlőség is, ami az egyensúlyt szimbolizálja, így a remek programok mellett igazán harmóniába kerülhetsz önmagaddal. Egyszóval hidd el: ha körülnézel és elmerülsz benne, te is hamar megszereted majd, észreveszed az értékeit!

Heti programajánló (szeptember 16-22.)

szeptember 17. (péntek) YOGA DREAM – Utazás az álmok világába

Ki mondta, hogy este már nem lehet edzeni? A Samadhi Jógastúdióban biztosan nem így vélekednek! Szeptember 17-én ugyanis éppen az éj varázsát használják ki egy bűbájos jógaóra keretein belül. Az UV-aktív fényfestés már önmagában is különleges hangulatot teremt, a zene, és a mindennapok zajának, aggodalmainak kikapcsolása már csak a hab a tortán.
Dátum: 2021. 09. 17.
Idő: 19.30-21.00
Helyszín: Samadhi Jógastúdió
Részvételi díj: 2500 ft
Az esemény linkje

szeptember 17. (péntek) Free Yoga Flow & Dynamic & Ashtanga

Egyelőre csak kacérkodsz a jógázás gondolatával, de még nem próbáltad ki? Esetleg jártál már órákra, de a flow, a dynamic és az ashtanga kimaradtak a repertoárodból? A Muditában most mindet kipróbálhatod ingyen. Ezzel ráadásul mindenki nyer, hiszen így segítek az aktuális vizsgázó jógaoktatók gyakorlását is! Több időpontban is várnak téged, ahhoz, hogy kiválaszthasd a neked leginkább megfelelő dátumot, kattints az esemény linkjére!
Dátum: 2021. 09. 17.
Idő: 11.00-12.30
Helyszín: Muditayoga Ashtanga vinyasa Yoga Flow
Részvételi díj: ingyenes
Az esemény linkje

szeptember 18. (szombat) Ingyenes YOGA az Aquincum Hotel parkjában

Közeledik a szeptember vége, ez pedig egyet jelent azzal, hogy idén már nem sok lehetőségünk van a szabadban jógázni. Éppen ezért a heti programajánló felsorolásából nem hagyhattuk ki ezt a lehetőséget: jógázz az Aquincum Hotel zöldellő parkjában, ráadásul egy ingyenes, teljes testet átmozgató órán!
Dátum: 2021. 09. 18.
Idő: 10.00-13.00
Helyszín: The Aquincum Hotel Budapest
Részvételi díj: ingyenes
Az esemény linkje

szeptember 18. (szombat) Erdei séta és tánc az őszi napéjegyenlőség idején

Közeleg az őszi napéjegyenlőség, azaz éppen az év azon szakában járunk, amikor az éjszakák és nappalok egyforma hosszúak. Ez pedig tökéletes alkalom arra, hogy önmagunkban is egyensúlyt, harmóniát teremtsünk. Ez ugyanis a lelki szüret időszaka! Egy kis önreflexióra pedig tökéletes lehetőséget nyújt ez a séta, amely során a Budapest-környéki erdőkben lehetsz közel a természethez és meditálhatsz. Az programot tábortűz, tánc és beszélgetések zárják, a bevételeket pedig jótékony célra fordítják.
Dátum: 2021. 09. 18.
Idő: 15.00
Helyszín: Normafa
Részvételi díj: adományalapú
Az esemény linkje

szeptember 18-19. (szombat-vasárnap) Verőcei Elvonulás és Vega Gasztrotábor

Verőce egy varázslatos hely: a Börzsönyben megbúvó kis települést a Dunakanyar kapujaként emlegetik, ráadásul ez a terület egyik legrégebbi helysége. Itt vár most szeptember hónap egyik legkülönlegesebb eseménye, ahol nemcsak kapcsolódhatsz a természethez, egymáshoz és önmagadhoz, de jógázhatsz és meditálhatsz is. Mindezt újabb szintre emelik azzal, hogy gasztrotábor révén isteni, vegetáriánus finomságokat is kóstolgathatsz.
Dátum: 2021. 18-19.
Helyszín: Verőce
Részvételi díj: 26 500 ft
Az esemény linkje

szeptember 19. (vasárnap) Ötperces Workshopok

Igazán izgalmas események várnak a második Ökofeminista Fesztiválon. Ezek közül is a legizgalmasabbak közé tartoznak az ötperces workshopok. Szerezz értékes, gyakorlati tudást! Megtanulhatod például, hogy hogyan tudsz otthon zabtejet készíteni, ami igen hasznos a tudatos életmódban, vagy éppen a vegán étrendet követőknek.
Dátum: 2021. 09. 19.
Idő: 11.00-19.00
Helyszín: Szeszgyár utca 13.
Az esemény linkje

 

Szeretnél még többet megtudni a tudatos életmódról, és nem szeretnél lemaradni az ehhez kapcsolódó eseményekről sem? Kövesd a Facebook-oldalunkat még több információért!

BELÉPÉS

Lost your password

REGISZTRÁCIÓ

By clicking on “Register Now” button you are accepting the Terms & Conditions