Heti programajánló (szeptember 23-29.)

Újabb hét, újabb heti programajánló! Nincs ötleted, hogy mivel tölthetnéd szeptember utolsó hetét? Most adunk néhány tippet a jógától kezdve a vegán piknikezésen át egészen a hangtálfürdőig, hogy mindenki találhasson kedvére valót a felhozatalban.
Heti programajánló (szeptember 23-29.)

A fák már elkezdték felvenni a csodálatos, őszi színeiket, de ezzel együtt a nappalok is rövidebbek, az éjszakák hosszabbak, a levegő csípősebb és mi is egy kicsit kedvetlenebbnek érezhetjük magunkat. A heti programajánló eseményei viszont garantáltan vissza- vagy éppen meghozzák az életkedved. Ugyanis ezúttal is egy sor olyan izgalmas programot válogattunk össze, amelyekről olvasva biztosan elmegy a kedved a kuckózástól, és kedvet kapsz ahhoz, hogy izgalmasnál izgalmasabb – új – dolgokat próbálj ki.

Heti programajánló (szeptember 23-29.)

szeptember 23. (csütörtök) Jóga és légzés

A gyakorlott jógázók már biztosan tudják, hogy ennek a mozgásformának igen jelentős részét adja ki a légzés. Éppen ezért Tölgyesi Írisz jógaoktató egy olyan órával vár, ahol 50-50%-ban oszlik meg az ászina és a pránajáma. Figyeld meg, hogy milyen hatással van a testedre a tudatos légzés és a jóga mozdulatainak kölcsönhatása!
Dátum: 2021. 09. 23.
Idő: 19.30-20.45
Helyszín: The Yoga & Pilates Downtown
Az esemény linkje

szeptember 25. (szombat) Gazdálkodj Ökosan 7: Városi Gombatermesztés

Városi kertészeknek, szenvedélyes belvárosi zöldítőknek szinte kötelezőek a Gazdálkodj Ökosan-programok. A tanfolyam alkalmain megismertetnek a városi növénytermesztés mikéntjével; a következő alkalommal például kifejezetten a gombatermesztésre helyezik a hangsúlyt. Ismerd meg az elméletet, a gyakorlatot, és vidd haza a saját palántáidat!
Dátum: 2021. 09. 25.
Idő: 10.00-12.00
Helyszín: ZUGkert
Részvételi díj: 6000 ft
Az esemény linkje

szeptember 25. (szombat) Morning Yoga & Sup

Az idei nyár egyik nagy slágere a jógázók körében nem más, mint a SUP jóga. És bár az idő egyre hűvösebb, most még éppen alkalmas arra, hogy belevágjunk egy SUP jógaórába, a hangulatos Kopaszi gáton, a természeti környezet ölelésében. A jógaóra és SUP-ozás mellé ráadásul még egy kiadós reggeliben is részed lehet!
Dátum: 2021. 09. 25.
Idő: 9.30-12.00
Helyszín: Kopaszi gát
Részvételi díj: 7500 ft
Az esemény linkje

heti programajánló

szeptember 26. (vasárnap) Magyar Vegán Összezöldülés Budapest

Immáron harmadik alkalommal rendezik meg Budapesten – és párhuzamosan több vidéki helyszínen – a Magyar Vegán Összezöldülést. Az idei esemény tematikája a világ vegán ízei, így ez az esemény ígérkezik a legszínesebbnek és legfűszeresebbnek a heti programajánló kínálatából. Új ízek, inspirációk, beszélgetések, rengetegvegán finomság és jó hangulat: ez az, ami garantáltan vár téged!
Dátum: 2021. 09. 26.
Idő: 14.00-
Helyszín: Margitsziget
Részvételi díj: ingyenes
Az esemény linkje

szeptember 26. (vasárnap) Ezerjófű – egy nap a népi gyógyászat jegyében

Mi is több cikket írtunk már arról, hogy a különböző gyógynövények, teák és fűszerek milyen pozitív hatással tudnak lenni az ember testére. Éppen ezért érdemes őket beépíteni egy tudatos élet mindennapjaiba. Ha te is belevágnál, de nem tudod, merre indulj, akkor ez a program remek kiindulópont lehet. Itt ugyanis elméleti és gyakorlati szakemberek vezetnek be a gyógyítő füvek világába, azok hagyományaiba.
Dátum: 2021. 09. 26.
Idő: 10.00-
Helyszín: Hagyományok háza
Részvételi díj: 2500 ft
Az esemény linkje

szeptember 28-29. (kedd-szerda) Ájurvédikus öngyógyítás alaptanfolyam

Az ájurvéda alapjainak alkalmazása a mindennapokban számtalan pozitív élettani hatást hozhat magával. Legyen szó táplálkozásról vagy lelki vonatkozásokról, az egyensúly megteremtésében az ájurvéda lehet a kulcs. Ezen a tanfolyamon nemcsak elméleti tudással gyarapodhatsz, hanem gyakorlati megoldásokkal is, amelyek megváltoztathatják a mindennapjaidat. Ismerd meg a típusod, tanulj meg annak megfelelően élni, fókuszálj jógaoktatókkal testi és lelki egézségedre!
Dátum: 2021. 09. 28-29.
Helyszín: Bhaktivedanta Hittudományi Főiskola
Részvételi díj: 14 900 ft
Az esemény linkje

Szeretnél még többet megtudni a jógázásról, és nem szeretnél lemaradni az ehhez kapcsolódó eseményekről sem? Kövesd a Facebook-oldalunkat még több információért!

BELÉPÉS

Lost your password

REGISZTRÁCIÓ

By clicking on “Register Now” button you are accepting the Terms & Conditions