Heti programajánló (december 23-29.)

A heti programajánló eseményei testben és lélekben is felkészítenek a karácsonyra, ünnepi díszbe öltöztetnek vagy éppen ledolgoztatják veled a plusz kalóriákat. Találd meg azt, amire neked szükséged van az ünnepek előtt alatt vagy után!
Heti programajánló (december 23-29.)

Máris itt járunk december utolsó hetében: éppen ezért a heti programajánló által most egy sor olyan programot mutatunk neked, amivel méltóképpen töltheted el az év utolsó napjait. Mindegy, hogy jógázáshoz van kedved, hogy relaxálnál vagy éppen elégetnéd a bejgli által rádrakódott pluszkalóriákat, az alábbi felsorolásban biztosan megtalálod azt, ami jót tesz neked az ünnepek alatt.

Heti programajánló (december 23-29.)

heti programajánló

december 23. (csütörtök) Karácsonyi Slow Flow Jóga

Ha az ajándékokat megvásároltad, a vacsorát megtervezted és beszereztél hozzá mindent, akkor már csak testben és lélekben kell felkészülnöd az ünnepre! Hangolódj rá egy lazán átmozgató slow flow jógával!
Dátum: 2021. 12. 23.
Idő: 18.00-20.00
Helyszín: Yoga SoulWay by Ancsi
Az esemény linkje

december 23. (csütörtök) Karácsony előtti gyertyafényes jóga

Kezdd az ünnepeket kipihenten és feltöltődve egy gyertyafényes jógasessionnel! A belső készülődés jegyében lassíts le és figyelj magadra a Szenteste előtti utolsó estén! Gyertyaláng, csend, karácsonyi illatok, szívnyitó-lassító ászanák: ez vár rád az Indria Jógastúdióban.
Idő: 2021. 12. 23.
Helyszín: Indria Jógastúdió
Részvételi díj: 2500 ft
Az esemény linkje

december 23. (csütörtök) Relax jóga nidra hangok szárnyán

Pihenj meg egy kicsit még utoljára a nagy, családi ünneplés előtt! A tantrikus eredetű nidra jóga a tudatos, mély lazításra helyezi a hangsúlyt. Így, ennek segítségével megtapasztalhatod a teljes ellazultság, relaxáció érzését. Próbáld ki, a tested hálás lesz érte az ünnepi pörgés előtt!
Dátum: 2021. 12. 23.
Idő: 14.30-15.30
Helyszín: Zenbara, Budapest, Révész utca 6/c
Az esemény linkje

december 26. (vasárnap) Áldás – megélni a pillanatot – Ünnepi jóga Annával

Jógázz, hallgasd meg a csodálatos mesét, és vidd magaddal az áldást, add át másoknak! A Yogasecrets Studio eseménye a test és lélek harmóniája mellett a jótékonykodásról is szól, hogy idén az ünnep minél több rászoruló gyermeknek lehessen szép.
Dátum: 2021. 12. 26.
Idő: 19.30-21.30
Helyszín: Yogasecrets Studio
Részvételi díj: 7500 ft
Az esemény linkje

december 27. (hétfő) Bejgliledolgozó jóga

Még azok is, akik szigorúan figyelnek az egészségükre és a megfelelő táplálkozásra, karácsonykor hajlamosabbak lehetnek egy kicsit kirúgni a hámból, ami az étkezést illeti. Nekik is szól a Lia Fit eseménye, amellyel bárki ledolgozhatja az esetlegesen felszaladt pluszkilókat: intenzív, emésztésserkentő, egész testet átmozgató óra vár!
Dátum: 2021 12. 27.
Idő: 18.00-19.00
Helyszín: Lia Fit
Az esemény linkje

december 27. (hétfő) Sounds of Handpan

Szakadj ki egy kicsit az ünnepi ritmusból a handpan megnyugtató, csendes, békés hangjával! Segítségével te is belemerülhetsz egy mágikus világba, ellazulhatsz és olyasmit tapasztalhatsz meg, amit más hangszer nem tud nyújtani.
Dátum: 2021. 12. 27.
Idő: 17.30-18.30
Helyszín: Müpa Budapest
Részvételi díj: díjtalan
Az esemény linkje

december 28. (kedd) Agni jóga dobos hangutazással

Az Agni joga flow dinamikus és statikus ászanákat kombinál, hogy megtapasztalhasd a kétségeid feloldását és a lelked egységbe rendeződését. Fokozd a lelked tüzét, segítsd az erkőközpontod, az emésztőrendszered és legyél kiegyensúlyozottabb, mint valaha!
Dátum: 2021. 12. 28.
Idő: 18.00-20.00
Helyszín: MagNet Közösségi Ház
Részvételi díj: 3000 ft
Az esemény linkje

december 29. (szerda) Újévre hangoló jóga

Biztosan hallottad már a mondást: úgy kezdd, ahogyan folytatni szeretnéd! Ennek jegyében pedig érdemes részt venned a heti programajánló egyik legkülönlegesebb eseményén, az újévre hangoló jógán. Légy hálás, tekints előre, hagyd magad mögött a rosszat és kezdd méltóképpen 2022-t!
Dátum: 2021. 12. 29.
Idő: 18.30-20.30
Helyszín: Jógasarok
Részvételi díj: 4500 ft
Az esemény linkje

 

Szeretnél még többet megtudni a jógázásról, és nem szeretnél lemaradni az ehhez kapcsolódó eseményekről sem? Kövesd a Facebook-oldalunkat még több információért!

 

Fotók: Pexels

BELÉPÉS

Lost your password

REGISZTRÁCIÓ

By clicking on “Register Now” button you are accepting the Terms & Conditions