Jógaboltok Budapesten – Itt vásárold meg a felszerelésed!

Mára a jógázás mint mozgás- és életforma annyira elterjedt hazánkban is, hogy a jógaboltok Budapesten is várnak! Ezekben az üzletekben megtalálhatsz mindent a szőnyegektől kezdve a ruházaton át az összes lehetséges kiegészítőig. Ha nem hiszed, nézd meg te magad!
Jógaboltok Budapesten – Itt vásárold meg a felszerelésed!

A jógaboltok Budapesten garantáltan minden jógázó igényeit kielégítik! Mindegy, hogy otthon szeretsz gyakorolni, vagy már felfedezted a legjobb jógastúdiókat Budapesten, és inkább az ő óráikra jársz: felszerelésre akkor is szükséged lesz. Ezeken a helyeken pedig be is szerezheted azt! Azaz, ha eddig az tartott vissza a rendszeres jógázástól, hogy nem volt meg hozzá minden kelléked, ez többé nem lehet kifogás.

Az alábbi felsorolásból ugyanis biztosan mindenki megtalálja majd azt az üzletet, ami hamar hozzánő a szívéhez, és ahol mindent megkap, amire csak szüksége lehet az ászanák gyakorlásához. És itt nemcsak a szőnyegekre és ruházatra gondolunk, a jógaboltok Budapesten ugyanis ennél sokkal többet kínálnak. Oktatóanyagok, spirituális kellékek, eszközök ahhoz, hogy teljes mértékben átadhasd magad a meditációnak és a jógázásnak: és ez még nem minden! Böngészd végig a felsorolást!

Jógaboltok Budapesten

A jógázás alapvetően egy olyan mozgásforma, amihez nincs szükségünk túl sok eszközre. Az biztos, hogy kell majd egy jógamatrac és egy kényelmes szett, amiben szabadon mozoghatsz. (Sőt, ha jógastúdióba mész, akkor még matracra sem feltétlenül lesz szükséged, hiszen a legtöbb helyen ezt biztosítják.) Ezen felül viszont ahhoz, hogy teljes legyen az élmény, számtalan kelléket beszerezhetsz még. Hogy miket? Fentebb már adtunk egy kis ízelítőt ebből, de ennek majdhogynem csak a képzelet szabhat határt – ezt láthatod majd az alább felsorolt üzletek kínálatában is.

Jógaboltok Budapesten

Yoga Bazaar

Ha széles kínálat, akkor kétségtelenül Yoga Bazaar! A belvárosban található üzlet online és személyesen is vár több ezer árucikkel. Számtalan típusú, vastagságú és márkájú jógaszőnyeg, törölközők, takarók, téglák, blokkok, jógakerekek és hevederek is találhatóak náluk – és ez még mindig csak töredéke a teljes árukészletüknek! Találsz még ruhákat és táskákat is, de számtalan olyan terméket is, ami a teljes életmódváltásban segít. Oktató könyvek, meditációs eszközök, illóolajok, lakberendezési tárgyak és egyéb kiegészítők is helyet kaptak náluk.

Ide kattintva találod a bolt weboldalát.

YogaShop

A YogaShop volt az első jógaeszközöket forgalmazó webshop az országban (Budapesti átvétel lehetséges). A céljuk, hogy minél szélesebb termékkínálattal segítsenek téged abban, hogy kényelmesebben és kellemesebben gyakorolhasd a jógázást. Sőt, a termékeikkel inspirálni is szeretnének! Válogass a szőnyegek, plédek, a meditációs kellékek, olajok, balzsamok és egyéb kellékek között! Ha pedig még nem érzed annyira biztosnak a tudásod, hogy otthon, egyedül gyakorolj, akkor dobj be a kosaradba egy DVD-t, CD-t vagy könyvet!

Ide kattintva találod a bolt weboldalát.

Bharata

A hetedik kerületi boltban mindent megtalálsz ahhoz, hogy igazi spirituális, meditatív környezetet teremts az otthoni jógázáshoz. Természetesen itt is megtalálhatóak az alapvető jógakellékek, de mellettük találhatsz indiai füstölőpálcákat a legkülönfélébb illatokban, eredeti, indiai füstölőtartókat, parfümolajokat és varázslatos szobrokat. De a segítségükkel beleáshatod magad az ajurvéda világába is, sőt, az akupresszúrába és a meditációba is adnak egy kis betekintést az árucikkeikkel.

Ide kattintva találod a bolt weboldalát.

Jógamánia

A jógaboltok Budapesten nemcsak a pesti, hanem a budai oldalon is várnak. Ez utóbbiak közül az egyik kedvencünk az óbudai Jógamánia. Csak úgy, mint a többi hasonló üzletben, itt is megtalálhatóak a jógázás alaptermékei, de emellett sok mást is kínálnak. Az oktatóanyagok és tanfolyamok mellett számtalan olyan termékük is van, ami a teljes életmódváltást segíti. Ajurvédikus élelmiszerek, bögrék, porok, vitaminok és biotermékek is várnak, ha nemcsak a mozgás kedvéért, hanem egy új életszemléletért is belevágnál a jógázásba.

Ide kattintva találod a bolt weboldalát.

Egyéb boltok jógázóknak

A magyar főváros azonban nem csak azoknak kedvez, akik kifejezetten jógázáshoz keresnek kellékeket. Ha érdekel minden, ami ehhez az életformához, a spiritualitáshoz, a meditációhoz, a keleti szokásokhoz és a tudatos életmódhoz kapcsolódik, akkor szinte számtalan helyet találhatsz Budapesten.

Itt olvashatod a cikkünket a különböző csomagolásmentes boltokról, amelyek elengedhetetlen ahhoz, hogy elindulj el tudatos, zero-waste életmód felé. Ebben a cikkben arról írtunk, hogy hol tudsz vegán élelmiszereket beszerezni, ha úgy döntöttél, hogy egy egészségesebb, állati eredetű termékektől mentes életre térsz át. Ezzel az írással abban segítünk, hogy megtaláld a legjobb termelői piacokat, ahol garantáltan egészséges, kezeletlen élelmiszereket szerezhetsz be. Itt pedig arról tájékozódhatsz, hogy hol találod a legjobb bioboltokat.

Tudjuk, hogy nem egyszerű az életmód- és szemléletváltás. De éppen ezért vagyunk itt mi! Már felkutattuk neked a kiindulópontokat, így nincs is más dolgod, mint megtalálni az új törzshelyeidet, ahol mindenki készségesen segít majd az új irány megtalálásában.

 

Szeretnél még többet megtudni a jógázásról, és nem szeretnél lemaradni az ehhez kapcsolódó eseményekről sem? Kövesd a Facebook-oldalunkat még több információért!

BELÉPÉS

Lost your password

REGISZTRÁCIÓ

By clicking on “Register Now” button you are accepting the Terms & Conditions