Karácsonyi ajándék tippek Yogiknak

Közeleg a karácsony és szeretnénk szeretteinket meglepni egy igazán személyre szóló ajándékkal, aminek garantáltan örülni fognak. Ezek a karácsonyi ajándék tippek segíthetnek neked eldönteni, mit is vegyél egy jógás barátodnak...
Karácsonyi ajándék tippek Yogiknak

Sokunknak nagy fejtörést okoz a karácsonyi időszak annak tekintetében, hogy milyen ajándékkal lepjük meg szeretteinket. Adunk néhány ajándék javaslatot, hogy minek is örülhet egy igazi jógi, aminek nem csak karácsonykor, hanem egész évben hasznát veheti.

Karácsonyi ajándék tippek, melyeknek minden jógi biztosan örülni fog

A tudatos életmód és a jóga irányzatának követőinek egyszerűbb karácsonyi ajándékot választani mint gondolnánk, sőt az internetnek és a futárszolgálatoknak hála, ki sem kell mozdulnunk otthonról, hogy beszerezzünk hasznos és ötletes ajándékokat. A Yogayogi csapata szerint ezek lehetnek a tökéletes karácsonyi ajándékok.

Egy jó könyvnek mindenki örül

Egyik legnagyobb magyarországi könyvesboltunk, a Libri, számtalan jó könyvet árul és nem csak boltjaiban, hanem online is. Ha tudjuk, hogy jógás barátunk milyen témában szeret könyveket olvasni egyszerű dolgunk lesz. Rengeteg jógás, spirituális és filozófiai témájú könyv közül választhatunk.

Tipp: Gena Kenny – Jóga könnyedén című könyve DVD melléklettel egy remek ajándék lehet minden jógázónak. Mivel a legjobb budapesti jógastúdiók zárva tartanak, a könyvhöz mellékelt DVD segítségével akár otthon is tökéletesen végezhetőek az otthoni gyakorlatok, mert a könyvben bemutatott Hatha jóga gyakorlatok bemutatásra kerülnek. Ha ez a könyv nem nyerte el a tetszésedet, további remek könyvekről olvashatsz előző cikkünkben, melyben a legjobb spirituális könyvekről készítettünk egy összeállítást.

Karácsonyi ajándék tippek
A könyv erre a linkre kattintva megtekinthető és megrendelhető.

Jógafelszerelés

Következő tippünk, a jógafelszerelés. Ha barátod már régóta jógázik és esetleg matracára vagy jógatéglájára ráférne hogy nyugdíjba menjen, a Yogabazaar oldalán kedvedre válogathatsz különböző jógafelszerelések közül. Manapság rengeteg jógamatrac közül válogathatunk, szerintünk egy szuper mandala mintás jógamatracnak minden hölgy örülne.

Otthoni kiegészítők a lakás hangulatosabbá tételére

Kimaradhatatlanok az otthoni kiegészítők a karácsonyi ajándéktippek közül. Mielőtt azonban vásárolnál, nézz szét barátod otthonában, hogy már mit vett meg magának és kérdezd meg milyen színeket szeret.

Ha pénztárcád engedi, vehetsz neki egy új hangtálat, amelyet örömmel használhat meditációjához, relaxációjához. A hangtálak jótékony hatásáról ebben a cikkben olvashatsz bővebben. Ez egy hasznos ajándék lehet, sőt még a lakást is harmonizálhatja.

Beszerezhetsz még különböző dekorációs tárgyakat. Az egyik legjobb weboldal erre a Yalmana. A kis családi vállalkozásként működő bolt rengeteg gyönyörű és egyedi párnát és párnahuzatot, jógamatrac táskát, hátizsákot kínál elérhető áron. Weboldalukon kedvedre válogathatsz közülük. Mi beleszerettünk, mindenképpen nézzétek meg kínálatukat!

További dekorációs tippek: Ezoterikus webshopokon válogathatsz szobrok, füstölők, faliképek, ásványok, ásványkarkötők közül. Ezek mindig rád fogják majd emlékeztetni szeretteidet, akár hányszor csak a tárgyakra pillantanak.

Ajándékutalványok

Manapság rengeteg szolgáltatótól megvásárolhatóak különböző ajándékutalványok. Ha barátod szereti a hangtál meditációt, az ayurvédikus masszázst vagy a különböző workshopokat, ajándékutalvánnyal is meglepheted. Nézz szét az interneten, hogy hol található a közelében egy jó szolgáltató és lepd meg egy élménnyel. Biztosan örülni fog neki és még a hasznára is fog válni!

Karácsonyi ajándék tippek

További hasznos javaslatok karácsonyra

Amennyiben hallottatok már az aroma diffúzorról, már jól tudjátok mennyi jótékony hatással bír. Ha még nem, elmondjuk mire jó.

Az Aroma Diffúzorok, vagy ha úgy tetszik Ultrahangos hideg párásítók olyan készülékek, amelyekkel a leghatékonyabban párologtathatunk el különböző illóolajokat egy adott térben. Ez a praktikus eszköz nem csak párologtatásra, hanem a lakás díszítőelemeként is funkcionál.  Ezen eszköz segítségével maximálisan kiélvezhetjük az illóolajok pozitív hatásait. Az esszenciális olajak nem csak kellemes illatot varázsolnak a lakásban, hanem használhatóak fertőtlenítésre, stresszoldásra, meditációhoz, jógázáshoz, vagy hangulatteremtésre is – hiszen jó néhány diffúzor beépített ledvilágítással rendelkezik.

Mire jó még?

  • csökkenti az allergiás tüneteket
  • nedvességgel látja el a levegőt, így megelőzi a bőr kiszáradását
  • megfázás esetén salvus vízzel feltöltve jótékony hatással bír, babáknak is tökéletes
  • aromaterápiára

Jó minőségű esszenciális olajakat és diffúzorokat beszerezhetsz a Doterrától. Termékeik viszonylag sok helyen kaphatóak. Ha azonban jobban szereted a személyes vásárlást, ebben a Facebook csoportban egy kedves hölgytől érdeklődhetsz az olajokról és a diffúzorokról, sőt, még meg is rendelheted tőle bármelyik terméket.

Rengeteg jógi használja az esszenciális olajokat, hiszen rengeteg pozitív hatással bírnak a szervezetre és a hangulatra is.

Reméljük a karácsonyi ajándék tippek segítségetekre lesznek az idei ajándékok kiválasztásában. Ha tetszett a cikk, kérjük oszd meg, hogy minél több embernek segítségére lehessünk. Kellemes készülődést kívánunk mindenkinek!

A Yogayogi részt vesz a Libri ajánlói programban, a vásárlót emiatt semmilyen extra költség vagy kötelezettség nem terheli. 

BELÉPÉS

Lost your password

REGISZTRÁCIÓ

By clicking on “Register Now” button you are accepting the Terms & Conditions