Rezgésszintünk növelése a mindennapokban

Közeledik a tél és vele együtt a borongós, hideg napok, amelyek hatással vannak hangulatunkra. Megosztunk most azonban néhány egyszerű tippet, amikkel lehetséges a rezgésszintünk növelése. Próbáljátok ki őket!
Rezgésszintünk növelése a mindennapokban

Albert Einsteinnek köszönhetően ma már biztosan tudjuk, hogy minden ami körül vesz minket, beleértve az élő és élettelen környezetünket is, rezgésekből áll. Spirituális rezgésünk azonban mentális és érzelmi állapotunk függvényében változik. Ha emelkedett hangulatban vagyunk és jól érezzük magunkat, rezgésszintünk magas. Ha viszont lehangoltak vagy fáradtak és kimerültek vagyunk, rezgésszintünk lecsökken. Nézzük, hogy befolyásolhatjuk tudatosan ezt a folyamatot, egyszerű szokások felvételével. Íme néhány tipp rezgésszintünk növelése érdekében.

 

Érzéseink, mint rezgések

Minden gondolatunknak, érzésünknek, vagy kívánságunknak meg van a saját, egyedi frekvenciájú rezgése, melyek tartalmuk szerint hatnak pozitívan vagy negatívan. Ezekre a gondolatokra testünk azonnal reagál az idegrendszerünk segítségével. Ennek fényében agyunk nem tud különbséget tenni, hogy valami valóban megtörtént, vagy csak gondoltunk rá, tehát ajánlott megtanulnunk gondolatainkat kordában tartani.

Kineziológusok kísérletek és mérések alapján létrehoztak egy táblázatot amely 1-től 1000-ig tükrözi a tudat állapotát a rezgésszámának a függvényében. Az 1-es szám az emberi lét legalacsonyabb fokát jelöli, az 1000-es szám pedig a Krisztusi tudat szintjét. Az alacsony szintű rezgéstartományban az ember életenergiája nagyon kevés, így akaratlanul is energiát von el a környezetétől. Őket nevezzük más szóval energiavámpíroknak.  A fordulópont 200-as rezgésszinten van, ez az energiakiegyenlítődés állapota, amikor semlegesség van, tehát sem energia elvonás, sem adás nem történik.

Magasabb szinteken, 200 felett, az ember energiaszintje emelkedni kezd. Ilyenkor mondjuk azt, hogy valaki sugárzik, árad belőle a jókedv és a környezetében élők is érzékelik ezt.

 

,,Minden energia, mindössze ennyit kell tudnod. Hangolódj rá annak a Valóságnak a frekvenciájára, amelyet meg akarsz élni és megkapod. Nem is lehet másképp. Ez nem filozófia. Ez fizika.” (Albert Einstein)

 

Alacsony rezgésszintű érzések

20 – szégyen: Gyakran közeli a halálhoz, aki eléri ezt a szintet, hajlamos öngyilkosságot elkövetni. A gyerekkori megszégyenítés súlyos személyiségtorzulás okozhat. Az egyén félénk és visszahúzódó, de agresszióba is átcsaphat.

30 – bűntudat: Ide tartozik a megbánás, az önvád, a mazochizmus vagy bármely másik áldozat típus is.

50 – fásultság: Ezen a szinten az egyén teljesen kilátástalannak találja a helyzetét

75 – bánat: Az egyén mély szomorúságot él meg ezen a szinten, a gyermekkorban ért veszteségek vagy a szeretetlenség érzésével társulva állandósulhat az érzés.

100 – félelem: Mivel az egyén folyamatosan retteg, folyamatos éberség uralkodik el rajta és hajlamos rossz döntéseket hozni. Az egyik leggyilkosabb érzés.

125 – vágyakozás: Bár motiválóan is hathat az egyénre, de függőség is kialakulhat.

150 – harag: A felgyülemlett harag előbb utóbb egy nagy “robbanáshoz” vezet, az egyén könnyen túlérzékennyé válhat és képes mindent támadásként venni.

175 – büszkeség: A büszke ember gyakran tagadásban él, így meggátolja a fejlődését, mivel el sem ismeri, hogy vannak problémái, amelyekkel foglalkoznia kellene.

200 – bátorság : ez a szint a fentebb említett határvonal. Ezen a szinten tapasztalható meg a valódi erőnk. Akinek eddig a világ egy félelmetes hely volt, annak innentől csodás kalandokkal és kihívásokkal telinek tűnik. Érdekessé válnak az új dolgok és lehetőségek. Az egyén annyit ad vissza a társadalomnak, mint amennyit elvesz. A pozitív visszajelzések miatt nő az önbecsülés.

Rezgésszintünk emelése

Magasabb szintű érzések és rezgésszámuk

Rezgésszintünk emelése ezen érzések tudatos generálásával lehetséges, de lentebb további tippeket adunk majd. Nézzük melyek a magasabb szintű, építő érzések.

250 – pártatlanság: Az egyén a problémákat megoldandó feladatnak látja és nem sikertelenségnek.

310 – hajlandóság: a hajlandóság azt jelenti, hogy az illető leküzdötte az élettel szembeni ellenállását, és elkötelezetté vált a részvétel iránt

350 – elfogadás : az egyén megérti és elfogadja hogy egyedül ő felelős az élete alakulásáért és ezt használni is tudja.

400 – ésszerűség (racionalitás): Szerepet kap az intelligencia. Az egyén képes gyors és jó döntéseket hozni.

500 – szeretet: A lényeg válik fontossá, nem a részletek.

540 – öröm: Ezen a szinten már pozitív hatást gyakorol az egyén másokra.

600 – béke. – Önmegvalósítás vagy az istentudat, rendkívül ritka: tízmillió emberből csak egy éri el.

A 700 és 1000 közötti állapotok a megvilágosodás állapotai.

 

Rezgésszintünk növelése: vagyis mit kell tennünk, hogy növeljük a pozitív energiát önmagunkban?

1. Meditáció és tudatosság

A meditáció remek módszer az csapongó elme elcsendesítésére. Számos meditációs technika közül választhatsz. Próbálj ki néhányat és gyakorold kitartóan minden nap, biztosan érezni fogod a pozitív hatásait.

2. A hála gyakorlása

Rengeteg dologért lehetünk hálásak az életünkben, azonban hajlamosak vagyunk sok mindent természetesnek venni. Vezess hálanaplót, írd le miért vagy kiért vagy hálás. A hála gyakorlása minden nap fontos és csupán napi néhány percet vesz igénybe.

3. Menj ki természetbe és töltődj fel 

A természetben eltöltött idő megnyugtatóan hat ránk. Leföldelő gyakorlatokat is végezhetsz, hogy kapcsolódj földanyával.

4. Keresd a pozitív társaságot és környezetet

Keresd a pozitív emberek társaságát, ugyanis nagyban befolyásolhatják a hangulatodat a körülötted lévő emberek. Szépítsd otthonod, vedd körbe magad olyan tárgyakkal amik jó érzést keltenek benned és szabadulj meg azoktól, amelyek nem keltenek benned jó érzést vagy egy régi rossz emlékre emlékeztetnek.

5.  Egészséges táplálkozás

“Az vagy, amit megeszel.” -tartja a mondás. Szervezetünk számára elengedhetetlen a jó minőségű és mennyiségű táplálék, ugyanis ebből meríti az energiát. Fogyassz sok zöldséget és gyümölcsöt és jó minőségű gabonákat, húsokat.

6. Találd meg a hobbid, kreatívkodj!

Választhatsz bármilyen tevékenységet is, a lényeg hogy utána feltöltődve folytasd a napod. Elmehetsz táncolni, focizni, elolvashatsz egy jó könyvet vagy éppen festhetsz. Fontos a kikapcsolódás.

7. Imádkozz!

Az ima ereje hatalmas, ha hittel mondjuk ki gondolatainkat. Szavaink teremtenek, ha pedig hála is társul mellé, mindenképpen jobb hangulatba kerülünk.

Mint láthatod, rezgésszintünk emelése nem túl bonyolult feladat. Próbálj meg minél több jó szokást beiktatni az életedbe, így boldogabbak és kiegyensúlyozottabbak lesznek a napjaid. Ha pedig szeretnél a testednek is jót tenni és még inkább közelebb kerülni magadhoz, keresd fel a legjobb budapesti jógastúdiók egyikét. Facebook oldalunkon pedig további érdekes cikkeket találsz, ha még többet szeretnél olvasni hasonló témákban és nem szeretne róluk lemaradni.

 

BELÉPÉS

Lost your password

REGISZTRÁCIÓ

By clicking on “Register Now” button you are accepting the Terms & Conditions